Επιπτώσεις περιβαλλοντικών παραγόντων στην ακρίβεια του GPS

GPS garmin-Drift

Επιπτώσεις περιβαλλοντικών παραγόντων στην ακρίβεια του GPS

Η μετάδοση GPS και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την ακρίβεια των τοποθεσιών και των δραστηριοτήτων που καταγράφονται από το ρολόι Garmin. Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να μειώσετε τις επιπτώσεις της μετατόπισης GPS και των περιβαλλοντικών παραγόντων.

Τι είναι οι περιβαλλοντικοί παράγοντες;

Οποιαδήποτε εξωτερική επίδραση στην ακρίβεια του ρολογιού Garmin είναι περιβαλλοντικός παράγοντας και μπορεί να προκαλέσει υποβαθμισμένο σήμα GPS. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί να επηρεάζονται από τη χρήση του GPS στο κέντρο της πόλης για μια μεγάλη πόλη μιλάμε, από το τρέξιμο σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, την προσπάθεια καταγραφής μιας πεζοπορίας κάτω από έναν πυκνό θόλο δέντρων. Η χρήση του ρολογιού σας για εγγραφή GPS σε αυτούς τους τύπους περιβάλλοντος εμποδίζει την ικανότητα του ρολογιού να λαμβάνει απευθείας σήμα GPS. Μπορείτε να σκεφτείτε πολλούς περιβαλλοντικούς παράγοντες ως πράγματα που διακόπτουν τη διαδρομή σήματος ενός δορυφόρου GPS στο ρολόι σας.

Η ακρίβεια θέσης GPS των εξωτερικών ρολογιών Garmin είναι περίπου 3 μέτρα. Αυτό σημαίνει, ανά πάσα στιγμή, το ρολόι σας θα αποθηκεύσει την τοποθεσία σας με απόκλιση 3 μέτρων από την πραγματική τοποθεσία σας.

Εάν το ρολόι σας καταγράφει μια θέση GPS κάθε δευτερόλεπτο και δεν σταματάτε μια δραστηριότητα ή δεν επηρεάζεται απο τους παράγωντες που αναφέραμε παραπάνω, το ρολόι σας μπορεί να εγγράψει έως και 180 μέτρα (590 πόδια) σε μόλις 1 λεπτό. Όταν βρίσκεστε σε μια περιοχή με υποβαθμισμένο σήμα GPS, το ρολόι σας μπορεί να καταγράψει ακόμη μεγαλύτερη απόσταση ενώ σταματά. Η απόσταση που καταγράφεται ενώ στέκεται ακίνητη είναι μια αναπαράσταση του GPS Drift.

Share this post

Comment (1)

 • admin Reply

  Ευχαριστούμε πολύ!!!


  Κλειδαρας Γλυφαδα
  Διεύθυνση: Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 34, Γλυφάδα 164 52
  Ώρες:
  Ανοιχτά όλο το 24ωρο
  Τηλέφωνο: 698 574 1000
  Ραντεβού: kleidaras-glyfada.eu
  https://kleidaras-glyfada.eu/

  9 Απριλίου, 2022 at 11:22 πμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.